Korting - WA verzekering

Als u korting wilt op de premie voor uw WA verzekering is er maar 1 manier om dat voor elkaar te krijgen. En dat is dat u meerdere verzekeringen bij 1 verzekeraar afsluit. Nou is dit in principe goed mogelijk, want de meeste verzekeraars hebben vrijwel alle verzekeringen wel in huis. Daarnaast hebben we allemaal meerdere verzekeringen lopen. Het nadeel is echter weer dat bijvoorbeeld een autoverzekering goedkoper is bij verzekeraar A, terwijl de WA verzekering weer goedkoper is bij verzekeraar B. Op die manier kan het dus best lastig zijn om ook echt diverse verzekeringen bij 1 verzekeraar af te sluiten.

Wat u dus eigenlijk uit zult moeten zoek is in eerste instantie of u wel recht heeft op korting bij meerdere verzekeringen (er zijn enkele verzekeraars die hier niet aan meedoen) en in tweede instantie moet u dus kijken of de korting die u op uw premie kunt krijgen opweegt tegen het bij verschillende verzekeraars onderbrengen van verzekeringen tegen de laagste premies.

Het klinkt misschien allemaal een beetje ingewikkeld, maar dat valt reuze mee. Zoek gewoon eerst uit welke verzekeringen u allemaal onder zou kunnen brengen bij 1 verzekeraar, vraag hoeveel korting u op uw premie kunt ontvangen voor de diverse verzekeringen en reken uit of dit een voordelige deal is. Dat is eigenlijk alles. Op die manier kunt u zien welk voordeel u hiermee kunt behalen.